Upcoming events!

see when the next party, expo, dinner, etc. will be. Please also check or Facebook Page! Kaleido
03 Aug 202012:00 - 23:59
Skatecafé by Stadsnomade
06 Aug 202021:00 - 23:59
Elektries Gestoord
From Saturday, 27. October 2018 -  21:00
To Sunday, 28. October 2018 - 03:00
Elektries24maart

 

Artiesten:

M3lika

- 21:00 Till 23:00

 

M3lika is een echt getalenteerde & Vinyl gepassioneerde Dj uit Aken. Zij heeft altijd een zwak voor Elektries Gestoorde muziek gehad. Op 12-jarige leeftijd ontdekte ze haar voorkeur voor Early Rave en Early hardcore. Tussen de jaren 2003/2004 begon zej met Vinyl te mixen en vond het geweldig vanaf het eerste moment. Vijf jaar later merkte ze hoe Techno voor haar voelde en sinds 2008 is haar obsessie voor Techno meer en meer gegroeid.


Ze begon in 2015 in de plaatselijke clubs te spelen. Clubs zoals Musikbunker, Nightlife, Kinzcorner & Nox en speelde zelfs in Clubs in Keulen & Recklinghausen. Tegenwoordig staat M3lika voor een harde, industriële Techno en natuurlijk Early rave. Deze Dame gaat jullie Gestoord maken, zij weet het echt te combineren met zuur, melodieus & trippy geluiden die leiden naar griezelige brainfucking shit.

https://www.facebook.com/m3lika.ac/
https://soundcloud.com/miss_m3lika/tracks

 

Chris Mole

- 23:00 Till 01:00

 

Chris Mole werd geboren in 1986 en bracht zijn jeugd door in een bekrompen buitenwijk in de buurt van Aken, dicht bij de grens tussen Duitsland en Nederland. In de late jaren 90 was er niet veel subcultuur voor de kinderen en tieners, dus zijn ontwaken als een muzikant was sterk beïnvloed door de geluiden van de vroege "gabber" scène en kwam voor het eerst in contact met vinyl en draaitafels. als een DJ begon in 2002 met veel optredens op regionale locaties zoals "Berks Dancing" in Würselen en vooral als een regelmatige bijdrager aan de line-up van het kunstzinnige techno & house café "De Kachel". en tekstyle, wat tegenwoordig erg populair was in Nederland, gedurende de jaren bij "De Kachel" veranderde zijn voorkeur in fatsoenlijke en verschillende subgenres van house en techno. "Het ontwikkelen van zijn visie op Elektries Gestoorde muziek in het algemeen vloog in de beslissing om zijn eigen tracks te produceren.

De eerste officiële release werd gedaan voor Fall Head Records in december 2013 en meteen vervolgde hij met een prolofische serie van ambitieuze stukken hardnekkige technomuziek. Sommige nummers met traditionele geluiden, andere experimenteel - maar nooit de dansvloer uit het oog verliezen. Zijn muziek was een passend programma voor feesten in loungebars, soms mainstream disco's en meestal intieme clubs. Nog steeds een diep geïnteresseerde luisteraar, een gepassioneerde fan en feestganger als het gaat om fijne technomuziek, hij kwam in contact met vele andere labels en bracht in 2014 een aantal tracks en remixes uit voor Kevod Audio, Subwoofer Records, Creed Records, Physical Techno Recordings, Oxytech Records en nog een paar meer. Sinds november 2014 heeft hij zijn creatieve werk als muzikant geïntensiveerd en is hij benoemd bij Physical Techno Recordings als A & R-Manager.

Dus trtek je dansschoenen aan want hij gaat veel Gestoorde energie geven.

https://www.facebook.com/Chris-Mole-112392765528232/
https://soundcloud.com/chrismole
https://www.beatport.com/artist/chris-mole/373637


 

Voga B2B Sagis

- 1:00 Till 3:00 (Nieuwe Tijd)

 

Voga de Elektries Gestoorde uit Maastricht, gaat al naar Techno feesten sinds 1991. Techno zit hem in zijn bloed, en draait al 15 jaar plaatjes en is zeker geen onbekende in Maastricht. mZo was hij Resident Dj van de toch wel legendarische nachtclub Nightlive, draaide op de Cityparade in Gent, Kadans, Non X Posed, La Zurra, Carte Blanche, Hypnotic,Code Rood, IL Cavo, Scenes Connected en ga zo maar door. Hij is begonnen met produceren van Techno in 2009 en brengt zijn muziek uit sinds 2011 op labels zoals Just Play Records, Oxytech Records, Physical Techno Recordings, Cobb Recordings en op het label Subwoofer Records.


Voga's sound is te omschrijven als stevig maar vrolijk, een stevige Techno Beat met Elektries Gestoorde sequencers en synths die je helemaal gek maken.

https://soundcloud.com/dj-voga
https://www.facebook.com/djvoga
https://www.beatport.com/artist/voga/251862

 


Sagis is vanaf zijn 20ste Elektries Gestoord en begonnen met draaien. In de tussentijd heeft hij op talloze plekken gestaan waaronder: Daydream Festival, La Rocca, K-Zino, Nox Maastricht, Il Cavo en Underground Raves. Sinds 2013 is Sagis ook bezig met produceren van eigen techno tracks. en het resultaat hiervan zijn 3 releases op het label Oxytech Records, Physical Techno Recordings en op het label Subwoofer Records.

Met zijn underground berlin sound gaat hij zeker het publiek op zijn kop zetten.

http://www.soundcloud.com/mistersagis
http://www.facebook.com/mistersagis
https://www.beatport.com/artist/sagis/453221

 

VJ Az XXL

- all night

" You are now witnessing the magical dance of forms. Ecstatic kaleidoscopic patterns explode around you. All possible shapes come to life before you eyes. The retinal circus. The ceaseless play of elements - Earth, water, air, fire, In ever-changing forms and manifestations, Dazzles you with its complexity and variety. Relax and enjoy the rushing stream."

bron: Timothy Leary, psychedelic experience

http://vj.gotomedia.biz

 

Entertaiment

 

Circle Circus • Hoop Dance Maastricht

Sanna Circle en Josine Rijkelijkhuizen komen weer met hun LED Hoolahoeps stokken en waaiers, en zij nemen extra Hoolahoeps mee. Zodat jij ook eens kan proberen te Hoolahoepen. Whoop Whoop :-)


https://www.facebook.com/misschaos.hoopdance/


 

Bob Van Tilburg

Zal zijn schiettent weer voor jullie opzetten, zodat jullie op gestoorde doelen kunnen gaan schieten.
Hij heeftt nu doelen die gaan, heen en weer, op en neer, of draaien rond. gestoorder kan hij het niet maken.
Dusss schiet maar raak voor een knaak


https://www.facebook.com/bob.vantilburg.77

 

Algemene info:Grote zaal LBB
Max 500 man

Bier: € 1,50
Wijn: € 2,00
Frisdrank € 1,50
Energie drank: € 2,00Donatie:

Zoals jullie weten werken wij met vrije Donatie. En zijn jullie dankbaar, voor wat wij tot nu toe hebben gekregen. Wij hebben er leuke decoraties van kunnen maken, en de kosten van een feestje er een beetje mee kunnen dekken. Maar omdat wij nu groter gaan om meer mensen te kunnen toelaten moeten wij security inhuren. Daarom doen wij de suggestie om 3 euro te doneren bij de ingang (mag natuurlijk ook meer zijn :-) )


Hiervan kunnen wij de security betalen en natuurlijk weer nieuwe deco maken.

Het gaat weer een Top feestje worden met goede muziek en maffe creaties van het Elektries Gestoord Team.


Tot Dan Landbouwbelang
Elektries Gestoord

 

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/155504395102344/

 

Location:

Landbouwbelang
Biesenwal 3
6211 AD Maastricht

Joomla Extensions